Programma opendeurdag

26/04/2019 - 13:03

Met veel plezier kunnen wij jullie het programma van de opendeurdag bekendmaken.

Ik wil graag dit mooi stukje proza van een vader delen die ooit met zijn zoon onze school kwam bezoeken tijdens de infodagen:

We bezoeken de technische scholen in de buurt. Don Bosco Hoboken heeft vanaf het eerste moment zijn hart gestolen: robots laten bewegen, houten koffertjes knutselen, een metalen barbecue tegen de krokusvakantie, het steekt hem de ogen uit.

In de ateliers vertellen de leerkrachten over alle mogelijke studierichtingen, van metaal tot bouw over elektrische fietsen tot lassen, kortom, een nieuwe wereld voor vader en zoon. Dit wordt de nieuwe school van Yarle. Nu het schooljaar een stuk gevorderd is, weten zowel Yarle als ik dat de schoolkeuze de juiste is.

En inderdaad, het is krokusvakantie en de beloofde barbecue staat bij ons in de woonkamer. Wat zal Yarle nog allemaal maken in zijn scholierenloopbaan en wat zal de verdere toekomst hem en ons gezin brengen nu we echt over een handige Harry beschikken?

Wil u ook graag weten of er in uw zoon of dochter een handige Harry schuilgaat? Of een technische knobbel. De nieuwe Marie Curie?

Kom dan vooral kijken op onze opendeurdag en overtuig uzelf.